De Meetup: stem voor verandering AFAS Live

Woensdag 15 maart kiest Nederland. Dan kunnen we kiezen voor een land waar het verschil tussen arm en rijk kleiner wordt. Een land waarin we verbinden in plaats van verdelen. Waar iedereen erbij hoort.

Dat is het Nederland van GroenLinks.

Waar we kolencentrales sluiten en kiezen voor schone energie. Waar marktwerking niet de zorg bepaalt, maar aandacht voor mensen centraal staat. Waar ieder kind zijn dromen kan najagen. Waar we niet naar elkaar schreeuwen maar praten én luisteren.

Praktische informatie

Donderdag 9 maart
Deuren open: 19.00 uur

Aanvang: 20.00 uur

AFAS Live (Voorheen Heineken Music Hall)
ArenA Boulevard 590, Amsterdam

Doe mee!

De beweging die verandering wil wordt groter en groter. Dit is geen tijd om af te wachten. Dit is geen tijd om te vragen of het net iets beter, net iets groener, net iets socialer kan. Het is tijd voor verandering. 

De Meetup wordt het hoogtepunt naar de verkiezingen op 15 maart. Met duizenden laten we de beweging zien aan Nederland. Een krachtige stem voor verandering. Het kan anders, het moet anders.

Nederland veranderen doen we met velen. Kom daarom in actie en meld je aan voor De Meetup. Dit wordt het grootste politieke evenement van 2017 en dat wil je niet missen.